Längesen, jag vet!

Sen jag skrev sist har det såklart hänt en massor... Jag har jobbat, träffat vänner, träffat kusinen (två gånger! ) och resten av släkten. Varit sjuk och blivit frisk. Nog pratat om det som har hänt. 

Vet ni vad jag ska göra nu, om en liten stund bara?? Jag och the wolds most awesome sis ska gå på Atlantis spa=) Ska bli sååå mysigt. Vi börjar med ett pass power yoga och ska sen strosa runt i badrockar och dricka smoothies=) Det var systers 20 års present till mig! 

Och imorgon ska jag träffa Carro J. Ska bli grymt kul! Den tjejen var ju ett bra tag sen man sågs sist. Men nu e hon i jkpg ett par veckor=) Tiger Lou spelar på bongo. Så det blir väl antagligen dit vi går. Får se om Wessel hänger på också. Och jag fick precis ett meddelande från Haddis! Kanske bli många återseenden=) 

Nu ägnar jag Tina en liten tanke. Jag hoppas VERKLIGEN att denna dagen har gått som planerat med taxiresor och möten med nya människor. Som du har längtat och nu är du där! Önskar dig en fantastisk cross coutry trip! 

Och mina vänner från andra andra sidan jorden ringde imorse. Bättre sätt att bli väckt på går nog knappt, jag menar det(och de va ändå dags å gå upp) =) Ha de härligt! 

Infinite x'es and o's
Amanda