Jag tar tillbaka....

...det att killarna inte ar lika jobbiga langre. Ahhhhh, vilka viljor. Jag blir galen. 

In the backyard

Nu sitter jag pa altanen i solen medans killarna springer omkring och leker. Lite kyligt anda sa solningen far vanta nagon dag. Konstaterade nyss att jag trivs valigt bra ha for tillfallet. Pojkarna ar inte nara pa sa jobbiga som dom blir nar dom tvingas vara inne. Jag far bestamma sjalv vad jag ska gora pa dagarna. Har jag en slapp dag, sa ar det bara for killarna at ga med pa att ha en lugn dag. Och har jag massa energi sa bestammer jag att vi ska ga en promenad pa boardwalken eller aka till barnmuseet. Jag kanner till omradet nu, hittar overallt och jag kan smaprata med grannarna(som inte ens Lisa och Mark gor...), eller iallafall dom som har hund eftersom dom ar dom enda som vistas utomhus, haha,lata amerikaner... 

Nej nu ar det dags att lagga Chris for en liten nap. 

Ha en bra dag!

Amanda

..misslyckat...

...kan det bli nar man inte ar 21 och i USA. 

Stranga vakter i the west end slappte inte in oss. Sa det blev en glass istallet a tjejsnack. Jaja, sant e livet. Far halla mig till dom vanliga stallena i framtiden. Men trakigt eftersom det hade varit kul att lara kanna utelivet har i Long Beach.

Godnatt 

Lordag

Kinderna hettar efter en heldag pa stranden.

Nu ska jag ga a traffa Martina och Alini och sa ska vi ut i Long Beach. 

Alskar att denna lilla staden vaknar till liv pa sommaren. Bade dag a kvall=)

Ha det sa bra!
Amanda

Ja e sa sugen pa a surfa nu!


image20image21
image22

Idag var jag och pratade med dom i surfbutiken UnsOund har i Lido. Dom gav mig numret till en kille som har en surfskola. Sedan kom han in i affaren medans jag fortfarande var dar, sa jag pratade lite snabbt med honom och fick en flyer. Sa ska ringa dit a boka nagra lektioner! =)

Kanelbullar

Idag har det varit det konstigaste vadret... Stralande solsken ibland, som hastigt har avbrutits av sporegn. Sa jag bestamde, till Matts fortret, att vi skulle ha en hemmadag idag. Han blev iallafall pa battre humor nar jag berattade vad vi kunde gora medan Chris sov middag, baka kanelbullar. Sa nu luktar hela huset gott och aven om inte bullarna jaste som dom borde och altsa e minisma,och att det inte finns parlsocker i detta landet, sa blev dom jattegoda! =)

image19


En grej som jag blev valdigt glad av var att Mange, morbror, ringde idag. Han och Susanna och hennes syster kommer till NY om bara ett par veckor och de ska bli saaaaa kul!

Nu ska jag andas ut lite innan jag nog ska aka a traffa Jenny som ar a halsar pa fran Colorado (dar hennes nya vardfamilj ar). 

Massor av kramar till er alla!
Amanda


En helt vanlig dag, och de gillar jag=)

Heldag med knasiga killar. En stund i lekparken. En promenad pa stranden. Ett krig vid matbordet. Vardag helt enkelt. Men det ar skont faktiskt. Jag har kommit in i min roll har. Och de gor det latt att se fram emot en sommar har. Aven om jag inte kan beskriva hur mycket jag langtar efter er alla och efter att vara hemma. 

Sedan har jag underbara vanner har med. Ikvall traffade jag forst Martina och sedan Fernanda. En kopp kaffe pa starbucks kan ju iallafall nastan jamforas med en fika pa Johans. Men bara nastan tjejer! Saknar er! 



Nu ar det dags att sla igen datorn. Imorgon ar en ny dag!

Godnatt

En harlig helg

image11

Helgen har jag tillbringat den storsta delen i Manhattan. I lordags var det visserligen college forst. Bara foto denna gangen, ingen yoga, sa lite sovmorgon blev det=) Sedan skyndade vi hem till Martina, dar vi i racerfart fixade iordning oss infor kvallen. Hahaha, jag har aldrig sett Martina sa stressad. Det roligaste var hennes ansiktsuttryck nar hon sprang in och ut genom ytterdorren nagra ganger efter saker hon glomt (forlat Martina, men sahar efterat kan nog du med skamta om det, eller?). Nar vi fick andas ut pa taget kandes det battre och vi laddade infor kvallen och batturen vi skulle pa. 

Batturen var som ett stort au pair mote for alla NY och NJ au pairer, sa det var kul att traffa nagra som jag inte sett sedan au pairskolan i augusti. Genom hogtalarna strommade massa gammal disco musik och framforallt dom brazilianska tjejerna dansade vilt=) lite dans blev det for mig ocksa, men mest mingel och skratt. Det ar alltid kul att traffa tjejganget har. Tur med vadret hade vi, sa det blev nagra fina bilder och vi stod ute pa dack langt efter det att morkret hade fallit a Manhattan lystes upp. 


          

Efterat var vi ett gang som var hunriga sa vi gick mot Times square och overraskades av ett skyfall. Blota och trotta men glada hittade vi till Appelbees a fick lite nattmat. Nar vi sedan gick ner till Penn station igen fick vi en overraskning. Tagtiderna hade andrats... De loste vi iallafall pa ett smidigt satt och akte till gransamhallet dar vi tog en taxi. Jag alskar att jag kanner till allting sadant sa val har nu. Hittar latt i delar av Manhattan och vet hur jag tar mig runt pa Long Island. Det borjar markas att jag har bott har ett tag=)



Sondagen vaknade jag hemma hos Martina. Vi segade lite forst men akte sedan in till NYC. Far alltid en underbar kansla av att bara ga runt dar inne. Var runt union square och gjorde egentligen inget speciellt. Hittade lite kul grejer i Virgin affaren, filmen PS. I Love You och en Strawberry Fields T-shirt=) Och satt och kollade pa allt konstigt folk som gar omkring i staden.   



Nu ar det en ny vecka med jobb. Hoppas vadret haller sig. Det ar sa mycket lattare nar killarna far springa av sig lite energi utomhus. 

Ha det sa bra allihopa!
Amanda

Oh my god!

Jag kanner mig helt skakig. Ikvall har jag varit totalt beroende av Gossip Girl. Hade nastan glomt hur bra det ar. Det borjade med att jag skulle kolla klart pa ett avsnitt som jag hade borjat pa en annan gang. Nu har jag sett det plus tva till. Nastan tre timmars Gossip Girl. Det var sa spannande. Jag kunde bara inte sluta. Det gick inte. Sverige (eller ni som kollar GG)- ni har nagot att se fram emot, eller fasa infor.... hahaha. 

image10

Och jag som skulle fixa infor imorgon. Jag har namnligen ett jatteproblem. Jag har INGA klader att ha pa mig. Ush vad tjejig jag later. Jag skulle verkligen behova mammas hjalp nu, eller min systers. Kan inte sjalv. Jag maste valja dom idag, for imorgon sa aker jag pa morgonen till college och sen direkt till Martina eftersom jag inte hinner hem emellan. Sa dar ska jag byta om och fixa infor kvallens "batdisco" eller vad man nu ska kalla det. Sa jag maste packa nu. Ahhh, panik. 

Just nu ar jag klarvaken och jattetrott. Lite i TV-lage antar jag. Ledsen om detta inlagget darfor ar osammanhangande eller ointressent, haha. Funderar pa att satta klockan tidigare imorgon och fixa ihop grejerna da istallet. 


Godnatt

XOXO
Amanda

Som fisken i vattnet

Idag akte jag till gymmet och simmade efter jobbet. Tror att alla som kanner mig vet att jag alskar vatten, och det finns nog fa saker som gor mig sa lycklig som att fa dyka i och bara glida fram, langd efter langd i en simbassang. Eller kanske annu hellre i havet, men det far varmas upp lite till innan jag gor det har. 

image9

Annars har det varit en valdigt vanlig dag, skratt och grat fran mina kontrastfulla pojkar har... Det slog mig idag att jag faktiskt kommer att sakna dom nar jag aker harifran. Jag tror att forst kommer jag kanna en lattnad att det ar lite lugnt omkring mig ibland, men jag kommer nog nastan bli lite uttrakad eller stressad av det faktumet att det inte ar nagon som springer omkring mig, eller som later hela tiden, haha, det later valdigt konstigt. Men jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna forklara det battre. Tur att Doggen finns darhemma iallafall;)

 

Imorgon ar det torsdag, sen ar det fredag och helg. Blir lika forvanad varje vecka hur fort tiden gar. I helgen ska jag ut pa en "disco boat cruise" runt Manhattan, ska bli riktigt kul. Det ar Cultural Care som har hyrt baten, sa antagligen kommer det vara mest tjejer, de e ju lite trist, men man far ju inte roligare an man gor sig, eller vad sager ni tjejer;) och roligt det ska jag ha=)

Ha en harlig dag =)


Solig dag

Nu sitter jag efter en lang dags arbete pa mitt rum. Har precis avslutat en helt otroligt jobbig middag med killarna, att det kan vara sa svart att ha nagotsom helst bordsskick och att sitta still vid bordet det kan jag bara inte forsta. 

Vantar nu pa att Martina ska ringa tillbaka sa vi kan traffas nagonstans. Idag e de fint vader till skillnad mot igar sa de lutar nog mot en promenad pa boardwalken. Forrasten kan ju beratta att jag faktiskt tog mig ivag till gymmet sen igar, ett kort styrkepass dar a sen en langpromenad pa stranden. Pa grund av stormen som drog forbi var vagorna otroligt hoga och gick sa hogt upp sa det kandes som att stranden knappt fanns kvar. Detta gjorde saklart att long beachs manga surfare var dar, maste verkligen lara mig nu i sommar!

Nu ringde martina, hon kan inte ha bil sa det far bli att jag aker bort till Oceanside. 

Massor av kramar till er alla
Amanda

Bloggen igen!

Hej allihopa! Nu e jag tillbaka har pa bloggen igen, om man nagonstin kan saga att jag var har det vill saga. Denna gangen ska jag forsoka bli en battre bloggare. Det var ungefar att ar sedan jag skrev nu. Den gangen var det om balhysteri. Jag har fortfarande hysteri omkring mig, men i dagens lage i form av tva hysteriskt vilda pojkar. 

      

Jag har haft en lugn dag idag, med bara ett par timmars arbete och sedan slapp pa mitt rum. Borde pallra mig ivag till gymmet snart. Men storm ute och magont gor att det kanns okej att ha en mysstund har forst=) Nu sitter jag med datorn i knat och ett OC avsnitt i bakgrunden. La precis pa ett skypesamtal med Milly=) och hon var den som annu en gang fick mig att borja blogga. 

Ha en bra dag!
Amanda