Kusin Vitamin

Helgen e slut. Men ändå inte riktigt för mig. Jag ska nämligen förlänga den genom e liten resa till Malmö å min lilla kusin. Visserligen ska jag jobba lite emellan, 10 till 3 imorn, men en sån liten stund e ju inget=) 

Sen sätter jag mig på tåget ner å stannar till tisdag kväll. Har fortfarande inte sett hur dom bor. Och man kan inte se för mycket av min underbara lilla kusin!

Här är hon i snygga regnkläder i stadsparken i jönköping, goingen.
Här är hon i coola regnkläder i stadsparken i jönköping, förra gången vi sågs. Goingen!

Nu ska jag sova!

Godnatt, 

Amanda

Tina kommer du ihåg????

















Det gör jag!
=)



Stockholms(rally)brudar

Hade en helt underbar helg förra helgen! Lite sen uppdatering, men bättre sent än aldrig. Sandra jag vet att jag lovade( att uppdatera snabbt) men jag ville så gärna att du skulle gå på de;) haha=) 

Kom upp på fredag vid lunchtid och Sandy min älskade candy kom å mötte mig. Sen luchade vi i gamla stan, handlade mat å åkte hem till deras lägenhet=) Hade en mysig kväll med tacos å massa babbel. Sen bar det av in till city igen där vi var på bio, rallybrudar=) Tillbaka i lägenheten hade Micke kommit kommit hem å det blev ännu mer babbel å mys. 

Lördagen var shoppingdagen. Förmiddagen spenderades på ?götgatan? på söder, å jag hittade en massa på monki. Mötte upp Micke i gamla stan för en lunch å sen strosade vi runt där ett tag. Speciellt intressant var en liten loppmarknad som vi hittade. Så många vinklar å vrår, å Micke bestämde ganska snabbt att de skulle dom köpa å fixa till! 

Hemma i lägenheten(som för övrigt är väldigt fin!) igen gjorde vi pizza, med ALLT på! Tydligen Alex påhitt, å gott blev det! Jag och Sandy fixade i ordning oss och lämnade Micke för en Girls night out. Lyckad kväll! Totalt lyckad kväll! 

På söndagen tog vi på oss solbrillorna och tog en promenad i de fina vädret=) Sandra å Micke hängde efter lunchen med mig in å vinkade av mig. En lång bussresa hem. Å jag hann läsa nästan hela "män som hatar kvinnor". Grymt bra, läs den om du inte redan har gjort det!!!






Helt suverän helg helt enkelt!

Hoppas jag på att denna också ska bli=)


ps. Saknar er där borta i Asien tjejer! Har inte riktigt hunnit fatta det än. Carin, jag förväntade mig se dig på friskis i dag. Blev lite paff när jag kom på att de inte skulle hända.... Ha de grymt kul å kom hem som pepparkakor i jul! Hörs snart<3<3<3<3 ds.

pps. Uppdaterar snart igen(eller luras jag igen.... ) dds.

XOXOXOXO
Amanda