VARM

Oushhh vilken varme. Det ar sa kvavt att jag inte kan tanka, a antar att det ar sa for killarna med for dom har varit omojliga hela dagen... 

Men nu e jag ledig ett par timmar sa ska ner och DOPPA MIG I HAVET. =) 

Sen passar jag dom ikvall med. Men dom somnar nog snabbt och sen ska jag njuta av att det ar helg=) Imorgon poolparty hos Theresa och pa sondag kommer syster, langar sa!!! Ska bli grymt kul att ha henne har! =)

Midsommarafton

...ar inte som vanligt, saklart. 

Jag skulle ge ganska mycket for en liten sillbit just nu. Nej dar skojar jag faktiskt bara, sillen hoppar jag faktiskt utan nagra som helst problem. Det ar sallskapet som jag saknar. Familjen och "familjen"(saktliknande kompisgang vi ar, laskiga med mao a hitler i tankarna, hahaha). 

Men jag har faktiskt en bra dag iallafall! Fick ha ett efterlangtat samtal med ganget darhemma! Helt underbart att prata med er allihopa tjejer, a anton(jag ska inte utesluta dig). =) Langtar nagot grymt tills jag far se er igen! Lovisa jag hoppas du fick ut nagon i regnet for lite brannboll och Sandra jag hoppas att du vagade smaka Carros jordgubbstarta(for jag ar saker pa att den var alldeles underbar=) ) Att hora att tjattret i bakrunden lat precis som vanligt gjorde mig riktigt glad idag. 
 
A ett samtal med mamma och pappa med=) Krya pa dig pappa. 

Jag sjalv incisterade pa att visa pa lite svenska traditioner har i min vardfamilj. Bestamde mig for att jag och pojkarna skulle ivag och plocka blommor. Sen nar vi kom hem band jag kransar. Fram tills dess gillade dom det, men nar jag skulle satta kransarna pa deras huvuden blev det manga protester... grenarna i huvudet stacks, a va inte alls populara... haha. Ett tappert forsok gjorde jag att lara ut sma grodorna ocksa, men mormors lilla kraka som jag redan har lart dom var battre enligt dom. 

Sen nar jag slutade tog jag antligen tag i nagonting jag har behovt gora valdigt lange. Klippa mig! Ringde och mindre an en timme senare satt jag i frisorstolen. Blev nagot skrackslagen nar jag sag vem som skulle klippa mig, en aldre man med en ring i orat. Men jag tycker det blev bra, iallafall ar alla slitna toppar borta, a han var faktiskt riktigt trevlig att prata med!

Sa nu ar jag nyklippt a frasch. Ska snart in till Long Beach och plocka upp Martina fran tagstationen a handla lite. Kopte cider pa IKEA nar vi var dar forra veckan sa lite jordgubbar till det later perfekt for en sommarkvall pa stranden. Antagligen koper vi nagot att grilla med, det far bli varan lilla midsommar. =) (ska ju inte klaga pa det sallskapet heller =) ) 

Ja, hoppas ni har haft en harlig svensk midsommar!

Pussar och kramar!

Amanda






Fodelsedagshelg!

Denna helgen ar verkligen en helg som bestar av fodelsedagsfirande. Matthew fyllde fem ar igar och det firas stort! Dessutom fyller Martina tjugo pa tisdag och det ska saklart firas redan nu eftersom hennes syster och kusin ar i stan. 

Igar var det barnkalas. Sporttema pa Matt's sprtklubb som han gar till en gang i veckan. Villt nar femton killar a tre tjejer sprang omkring och hann med fler sporter och aktiviteter pa en timme an jag trodde var mojligt, med coacherna hojtandes regler och tips. Sedan blev det pizza och tarta, och goodiebagutdelning. Jag minns nar jag var liten och man nastan alltid fiskade efter godispasen. Har ar det inte godispasar utan en liten pase, eller som igar en mugg, fylld med sma presenter som gasterna far med sig hem. Alla fick dessutom med sig en stor boll! Detta ar atminstonde min vardmammas satt att tanka halsosamt och jag antar att jag borjade se tendenser till det nar jag var mindre och fick fler och fler clementiner i godispasen, saklart till alla barns protest, haha. Alla var iallafall nojda och glada med sina goodiebags igar. Sedan hem for present oppning, bade dom fran kalaset och familjens. 

image23

Nar det var over sa gjorde jag mig i ordning och stack in till city dar nasta firande vantade. Eller vantade och vantade, vi fick vanta pa det,haha. En och en halv timmes vantetid pa Hardrockcafe. Men trevligt blev det iallafall. Nagra au pairer och Martinas syster och kusiner. Hon fick en bikini av mig, rosa fran American Eagle Outfitters. Det var sent nar vi var klara dar och mina och Aline's tag gick inte sa ofta sa vi bestamde oss for att avsluta kvallen dar. Resan hem gick jattefort med Aline som sallskap och vi pratade om allt mojligt=)

      

Idag ar det Matt's slaktkalas och vi har en barbeque i tradgarden nu. Hann med ett par timmar pa stranden innan och det var himla skont. Dags att ga ner till Speedracer kalaset nu, hor missnojda roster nerifran, en av speedracer-ballongerna sprack... 

Langtar jattemycket till Mange, Susanna och Emmi ska komma till NY!

Ha en harlig dag!